Μπορεί να κάνει ένα Monster Truck ισορροπία στα δύο του…πόδια; (vid)

monster truck 2 wheel

Τα Monster Trucks είναι μια αμερικανική εφεύρεση που θα έβρισκε καταπληκτική εφαρμογή στα στενά της Κυψέλης, ειδικά στις περιπτώσεις που δεν χωράς να στρίψεις επειδή κάποιοι έχουν βάλει τα οχήματά τους πάνω στις γωνίες.

Ή όταν σε έχουν κλείσει κάποιοι και μπρος και πίσω με ελάχιστα περιθώρια;

Δυστυχώς κανείς δεν αποφάσισε να φέρει στην Ελλάδα κάτι τέτοιο…Πιστεύουμε πως θα γινόταν ανάρπαστο.

 

Εκεί στις ΗΠΑ για χρόνια τα χρησιμοποιούν για να ισοπεδώνουν άλλα οχήματα και για να κάνουν οκτάρια μέσα σε κλειστά γήπεδα χοροπηδώντας πάνω στα τεράστια λάστιχά τους. Μέχρι που κάποια στιγμή σκέφτηκαν να κάνουν ασκήσεις…δαπέδου και ρυθμικής γυμναστικής! Και δε μιλάμε για τα άλματα αλλά για ασκήσεις ισορροπίας.

Πώς είναι αυτό; Φανταστείτε έναν ελέφαντα που ισορροπεί πάνω σε μια μεγάλη κόκκινη μπάλα με τα εμπρός του πόδια. Οκ, το έχετε;

Κάπως έτσι είναι το να βλέπεις ένα Monster Truck βάρους 4,5 τόνων να στέκεται κάθετα προς το έδαφος, σχεδόν ακίνητο για περίπου 80 δευτερόλεπτα!! Μιλάμε για κατόρθωμα επιπέδου Ολυμπιακών αγώνων…

Δράστης είναι ο 21 ετών Tyler Menninga που έχει ενσωματώσει την «άσκηση» αυτή στο πρόγραμμά του, ξεσηκώνοντας κάθε φορά τα πλήθη. Πατώντας στην εικόνα του άρθρου θα δείτε το απόλυτο ρεκόρ που έκανε πριν ένα χρόνο όταν και κράτησε το φορτηγό του κάθετο για παραπάνω από ένα λεπτό.

Last modified on Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2018 00:42

Κύλιση στην Αρχή