Κύριε Κώστα, έχει στροφή κύριε Κώστα!

kyrie Kosta 3

Όχι που θα γλιτώναμε να βάλουμε κι εμείς GNTM. Αφού όλοι το βλέπουν. Ναι, κι εσύ που λες πως δεν το βλέπεις! Απλά, δε χρειάζεται να μας πεις γιατί το βλέπεις....

Όπως φαίνεται, στην παραγωγή της εκπομπής του "αδερφού" με το κανάλι που εργάζομαι τις ώρες που δεν γράφω εδώ, αποφάσισαν να κάνουν τη ζωή μου (και τη δική σας) πιο ευχάριστη! Να' ναι καλά οι άνθρωποι!!

kyrie Kosta 1

Όπως όλοι (;) ξέρετε, εκεί στο GNTM που έχουν μαζέψει κορίτσια σαν τα νερά τα κρύα, σε κάθε επεισόδιο πρέπει να κάνουν μια φωτογράφιση ή μια άλλη δοκιμασία, ώστε να προκύψει η καλύτερη και, κυρίως, η χειρότερη. Η πρώτη εισπράτει τα μπράβο και η δεύτερη πάει πρώτα... σπίτι της και την άλλη μέρα το πρωί στους "Κου Κου" για συνέντευξη.

Στο τελευταίο επεισόδιο όμως υπήρχε μια έκπληξη για όλους εμάς τους αρσενικούς που (κάνουμε πως) δεν τα βλέπουμε αυτά γιατί, ναι μεν το μπούτι ή το στήθος μας αρέσει (στο κοτόπουλο) αλλά τα reality τα σπρώχνουμε μακριά με βδελυγμία. Για όλους εμάς λοιπόν, το GNTM σκέφτηκε, έψαξε και βρήκε τον Κώστα Στεφανή που παρέα με μια ωραιότατη κιτρινοκανελομουσταρδομπρούτζινη Mustang, πριν την αράξει για την φωτογράφιση έκανε βόλτα την Ζενεβιέβ.

Μια στάση εδώ για να πούμε ποια είναι η Ζενεβιέβ. Η μελαχρινή με το ροκ ντύσιμο είναι αυτή που φροντίζει την εμφάνιση των κοριτσιών και τις καθοδηγεί όταν κάνουν πασαρέλα και, μερικές φορές, φωτογράφιση. Από το λίγο που την έχουμε δει, είναι κομματάκι... ιδιόρυθμη.

Τι κομματάκι δηλαδή, πιο 100% και από το τραγούδι της Άντζελας είναι ιδιόρυθμη. Και εκκεντρικότατη. Και συχνά, ολίγον bitch.

kyrie Kosta 4

Όλα αυτά μέχρι που ήρθε ο κύριος Κώστας και την Mustang και άρχισε τις πιρουέτες, τα οχτάρια και τις πλαγιολισθήσεις πάνω στην πίστα και δίπλα στην πίστα.

"Είσταστε πάνω στο γρασίδι όμως Παναγία μου!" λέει στην αρχή η Ζενεβιέβ, αλλά εμένα η αγαπημένη μου ατάκα είναι η : "αυτό είναι ευθεία, Κώστα, τελειώνει η ευθεία, δεν έχει ευθεία, θα απογειωθούμε, και βλέπω εκεί το βραχάκι, θα ξεράσω"

Να σας πω την αλήθεια, πολύ το ευχαριστήθηκα, ειδικά που η βόλτα ήταν για την Ζενεβιέβ...Αφήστε που όλα αυτά τα "κύριε Κώστα" μου θύμισαν και το "Κάτι τρέχει με τους δίπλα!

Για να δείτε το βίντεο, πατήστε στην εικόνα με την Ζενεβιέβ να απλώνει το πόδι παράλληλα στο καπώ του αμερικάνικου καθαρόαιμου.

kyrie Kosta 2

Last modified on Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 21:52

Κύλιση στην Αρχή