Η πρώτη μέρα του ράλλυ Ουαλίας έδειξε Tanak!

16984 OttTanak GB 2019 002 896x504

Ο Ott Tanak πέρασε τους αντιπάλους του στα τελευταία χιλιόμετρα των ειδικών της Παρασκευής, μετά και το λάθος του Meeke και βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση.

Η πρώτη τριάδα πάντως, Tanak, Ogier και Meeke χωράει μέσα σε μόλις...3,6 δευτερόλεπτα! Ειδικά ανάμεσα σε Ogier και Meeke η διαφορά είναι επιπέδου F1. Μόλις 0,2 του δευτερολέπτου!

Δείτε όλη τη δράση σε δύο video που ανέβασε η FIA , με ένα κλικ εδώ για τις ειδικές 1-5 και εδώ για τις ειδικές 6-9,  εκεί όπου θα θαυμάσετε από μέσα και το θεαματικό βγάλσιμο του Latvala. Μόνο την 10η ειδική δεν χώρεσαν, μάλλον λόγω έλλειψης χρόνου για editing.

 

Μια παρατήρηση για το πρώτο video. Επειδή η (κανονική) δουλειά μου είναι να φτιάχνω video για τηλεοπτικές εκπομπές, δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς είναι δυνατόν η FIA να παράγει μια τόσο τσαπατούλικη δουλειά. Εξηγώ:

Το video δεν είναι καθόλου προσεγμένο στις μεταβάσεις του, χάνει χρόνο σε πλάνα που δεν έχουν δράση (λες και δεν είχαν υλικό...) και ο συνάδελφος που σπικάρει κάθεται κοντά στο μικρόφωνο και το μπουκώνει κάθε φορά που λέει "π". Γιατί δεν το ξαναπήγαν; 4-5 λεπτά θα έχαναν... Επίσης, 1:46 για 5 ειδικές; Ρε παιδιά... Οκ, θέλουν να γίνουμε συνδρομητές στο WRC+, αλλά αυτό προϋποθέτει να μας έχουν γλυκάνει!

Στο δεύτερο video μάλλον άλλος ήταν ο μοντέρ, άλλος ο παραγωγός και σίγουρα άλλος έκανε το σπικάζ. Η διάρκεια όμως...

 

Last modified on Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019 03:17

Κύλιση στην Αρχή