Ο Riccardo Patresse κάνει βόλτα τη σύζυγο - ένα κλασικό βίντεο (και με υπότιτλους...)

Ο οδηγός που βλέπετε είναι ο Ricardo Patrese - οι παλαιότεροι θα τον θυμάστε. Δίπλα του είναι η γυναίκα του.

Μπορεί να έχει σταματήσει να τρέχει στην F1 από το 1993, αλλά η γρήγορη οδήγηση είναι σαν το... ποδήλατο!

Δεν την ξεχνάς.

Δεν ξέρουμε με ποιον τρόπο έπεισε την συμβία του να μπει μέσα στο Civic Type-R για μία βόλτα στην πίστα της Jerez αλλά, όσο, υποψιασμένη και να ήταν, μάλλον η πραγματικότητα ξεπέρασε την φαντασία.

Προσέξτε τα στάδια που περνάει καθώς ο πολύπειρος οδηγός (257 GP έχει εκκινήσει σε μια εποχή που η σεζόν είχε 16 αγώνες) πηγαίνει όλο και πιο γρήγορα. Πρώτα τον πιάνει με το καλό.

"Δεν πρέπει να τρέξεις". Την βλέπεις να αισθάνεται μια ανακούφιση καθώς οι άνθρωποι της πίστας του λένε ότι καλό είναι να μην πάει γρήγορα. Έπειτα, στο πρώτο κέρμπ, του υπενθυμίζει ευγενικά ότι του είπαν να μην πάει γρήγορα. Στην τρίτη στροφή γελάει ακόμα - και μετά αρχίζει το τρενάκι του τρόμου.

"Δεν είναι μονοθέσιο της F1, δεν κολλάει στην άσφαλτο!" λέει και αμέσως φέρνει στην κουβέντα τον Θεό και την ...Παναγία μαζί.

Μετά μπαίνει στη φάση της διαπραγμάτευσης (έχουμε και παιδιά στο σπίτι που περιμένουν τη μανούλα τους - και τον μπαμπά), φάση που κρατάει λίγο καθώς ακολουθούν διάφορα "γαλλικά", στην πιο όμορφη γλώσσα για αυτά: Τα ιταλικά. Στο ενδιάμεσο ο Πατρέζε την κοιτάζει ενώ ακόμα στρίβει και αυτή του λέει κάτι για τον Βαμβακούλα (τι, λάθος άκουσα;).

Κάπου εκεί, στο τέλος του γύρου, της δείχνει την κάμερα.

Έτσι κυρίες και κύριοι, ολοκληρώνεται το ωραίοτερο incar video του Youtube, το οποίο το βρήκα με αγγλικούς υπότιτλους, για όσους δεν γνωρίζουν ιταλικά.

Όπως πάντα, για να το δείτε, κάντε κλικ στην εικόνα που ακολουθεί.

FireShot Capture 24 F1 driver drives his wife YouTube https www.youtube.com watch

Last modified on Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 00:05

Κύλιση στην Αρχή