Όχι, η F1, δεν είναι απλά ό,τι ακούτε στις μεταδόσεις...

Όταν βλέπετε έναν αγώνα της F1, υπάρχουν τόσα πράγματα που "τρέχουν" στο παρασκήνιο, που δεν φαντάζεστε. Και μη νομίζετε πως μια τηλεοπτική μετάδοση σας διαφωτίζει ιδιαίτερα. Γιατί. όσο καλοί και να είναι οι δημοσιογράφοι και όσες αποκλειστκές πληροφορίες να έχουν, μόνο κάποιος που το ζει από μέσα μπορεί να δώσει μια πραγματική αίσθηση της εμβάθυνσης στη λεπτομέρεια, που αποτελεί καθημερινότητα για τις ομάδες της F1.

Για να πούμε την αλήθεια βέβαια, αυτό ισχύει για όλα τα αθλήματα, όσο απλά κι αν σας φαίνονται "απ' έξω".

Σε αυτό το βίντεο από το επίσημο κανάλι στο Youtube της Mercedes-AMG Petronas, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πως εξελίχθηκε η στρατηγική της ομάδας κατά τη διάρκεια των αγώνων στη Μαλαισία και την Ιαπωνία, σε σχέση με όσα συνέβαιναν και με όσα έκαναν οι αντίπαλοι.

Ο μηχανικός της γερμανικής ομάδας μας κάνει μια ξενάγηση στον πολύπλοκο κόσμο του πιο γρήγορου μηχανοκίνητου αθλήματος του πλανήτη, ενώ τα γραφικά κλέβουν την παράσταση.

Μπορεί η F1 να μην ακούγεται τόσο καλά όσο παλαιότερα ή το DRS να μας σπάει τα νεύρα, αλλά η εποχή μας έχει και τα καλά της. Πότε άλλοτε είχαμε τόση πρόσβαση σε πληροφορίες από τις ίδιες της ομάδες;

Όπως πάντα, για να δείτε το βίντεο, κάνετε κλικ στην εικόνα που ακολουθεί.

Mercedes graphics 2

 

Last modified on Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 11:29

Κύλιση στην Αρχή