Yourgear

Yourgear

hamster

Όλοι ξέρουμε το παρατσούκλι του Richard Hammond, Hamster.Όμως αντίθετα με ό,τι νομίζουν οι περισσότεροι δεν του το κόλλησε ο Clarkson αλλά ένας πολύ πολύ παλαιότερός του φίλος!

Πατήστε στην εικόνα για περισσότερες πληροφορίες!

safety car

Το βλέπουμε συχνά το Safety Car με τον Bernd Maylander στο τιμόνι αλλά ποτέ δεν μας έχουν πει τι ακριβώς συμβαίνει μέσα σε αυτό.

Στο ολοκαίνουριο αυτό video από το επίσημο κανάλι της FIA μας μιλά ο ίδιος για τη δουλειά του. Ακούστε τι λέει και βάλτε δυνατά τον ήχο για να απολαύσετε και τον κινητήρα! Με ένα κλικ στην εικόνα.

Mercedes sign 2

Αχ, ατό το αστέρι! Το βίντεο δίνει μια καλή ιδέα σε όλους τους μερσεντάκηδες που ταυτόχρονα είναι και petrolhead (το ξέρουμε πως είστε μειοψηφία) για το πώς θα απολαύσουν ακόμα περισσότερο το αυτοκίνητό τους.

Θέλετε ένα πιάτο με το αγαπημένο σας σήμα; Το πιάνετε, το στρίβετε και βγαίνει! Μετά είναι κατάλληλο για ξηροκάρπια, dips ή σαλάτες καθώς είναι χωρισμένο στα τρία. Το χρησιμοποιείτε όπως είναι, με τα μυγάκια για εξτρά πρωτεϊνες.

Κλικ στην εικόνα για να παίξει!

73025627 10219179203464397 202049306146897920 o

Από Ζαχαρία Πλη

10 ημέρες ΜΕΤΑ τον Μαραθώνιο. 30 μέτρα πιο μέσα από τη Λεωφόρο ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ και 15 μέτρα από το εργαστήριο μου. Έχω πάρει 10 φορές τηλέφωνο στο Δήμο Ραφήνας ο οποίος αποποιείται τις ευθύνες και με παραπέμπει στην Περιφέρεια. Σήμερα κατάφερα να επικοινωνήσω με το γραφείο αντιπεριφερειάρχη. Η πρώτη αντίδραση;;
-Μα καλά αυτή δεν είναι αρμοδιότητα του Δήμου;
Υποσχέθηκαν όμως πως θα μεριμνησουν άμεσα.

ubertank

Πώς θα σας φαινόταν να καλέσετε Uber και να έρθει ένα.... τανκ;

Κι όμως, συνέβη στο Λονδίνο. Και όχι μόνο για έναν πελάτη! Μέχρι γάμος παραλίγο να γίνει δίπλα στο κανόνι.

Κάντε ένα κλικ στην εικόνα για να δείτε το βίντεο!

dhf25184 c1 1572982487

Στην πρόσφατη SEMA παρουσιάστηκε η Mustang Lithium. Το όνομά της παραπέμπει στην ηλεκτρική της Φύση. Και τι Φύση είναι αυτή!

Αντί για τον αρχέγονο V8 η νέα Mustang θα κινείται από ένα μοτέρ απόδοσης 900 ίππων και 1355 N/m ροπής. Περιέργως για ηλεκτρικό αυτοκίνητο το 6τάχυτο ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ (!!!!) κιβώτιο έχει παραμείνει και μεταφέρει τη δύναμη του…κτήνους στους πίσω τροχούς μέσα από ένα διαφορικό τύπου Torsen!

screen shot 2019 11 08 at 12 49 27 pm 1 1573235477

Η μεγάλη φωτιά που καίει στην νότια Καλιφόρνια κατέστρεψε και εγκαταστάσεις της Benton Performance, μιας επιχείρησης που εξειδικεύεται στην ανακατασκευή σπάνιων Porsche.

Η ζημιά στα κλασικά αυτοκίνητα και τα σπάνια ανταλλακτικά που βρίσκονταν στις αποθήκες αποτιμάται σε πάνω από τρία εκατομμύρια δολάρια.

Ricciardomovie

Όλοι ξέρουμε ότι στις ταινίες τα πράγματα είναι συχνά λίγο υπερβολικά. Ο Ricciardo μας μιλάει για τις χολυγουντιανές ταινίες με θέμα το αυτοκίνητο, που τα δείχνουν σωστά και που όχι.

Και μέσα στην κουβέντα μαθαίνεις ότι για να βάλεις ζώνη 5 σημείων θέλεις κάτι να κρατάει καλά το... "πακέτο".

Ξέρετε, για ποιο "πακέτο" μιλάει, έτσι; Δείτε το με ένα κλικ στην εικόνα.

 

Bushing

Είναι μελαχρινή. Είναι λεπτή. Έχει λευκό δέρμα. Βάζει μόνη της τα σινεμπλόκ σε ένα TT quatro του 2001. Διαπιστώνει πως χρειάζεται λιπαντικό για να τα βάλεις μέσα γιατί είναι πολύ...στενά. Πολύ λιπαντικό.

Μετά βάζει και τα αμορτισέρ. Σας ...φτιάξαμε; Κάντε ένα κλικ στην εικόνα για να φύγει το video.

17154 DaniSordo Spain 2019 002 896x504

Αυτό το ΣΚ έχουμε ράλυ Καταλωνίας και ο Ogier μάλλον θα θέλει να το ξεχάσει μετά το χουνέρι που έπαθε με την υδραυλική υποβοήθηση του C3, που μάλλον θα του κοστίσει και μαθηματικά τον τίτλο.

Ακόμα δεν έχουν ανέβε βίντεο από τη σημερινή ημέρα όμως, μπορούμε ωστόσο να σας πούμε ότι ο ....παππούς Loeb πήρε ειδική!

Για να δείτε τι έγινε στο shakedown πατήστε εδώ και για τα highlights της χθεσινής ημέρας...

Σελίδα 1 από 12
Κύλιση στην Αρχή