Yourgear

Yourgear

image 1

Ανάμεσα στα πολλά που έχει επηρεάσει ο Covid-19 είναι και το πρωτάθλημα της Formula 1. Ήδη έχουν αναβληθεί οι πρώτοι αγώνες.

Σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού η F1 αποφάσισε να δώσει δωρεάν το παιχνίδι F1 2019 στους κατόχους PS4 και XBOX για 30 ημέρες αλλά και να διοργανώσει virtual races την ίδια μέρα και ώρα που θα λάμβανε χώρα ο κανονικός αγώνας.

Annotation 2020 03 18 204704

Προχτές σας βάλαμε το πρώτο βίντεο τηλεκπαίδευσης για το Skandinavian flick. Για να συνεχίσετε την θεωρητική σας κατάρτηση, να το δεύτερο!

Άντε βρε και ....καλή επιτυχία! Το επόμενο βήμα πρέπει να το κάνετε εσείς στο playstation ή το Xbox.

Annotation 2020 03 17 012717

Ξέρετε, από τα παλιά κρασιά, τα κόκκινα (στην καρδιά). Από την εποχή που αν δεν ήσουν χεράς, δεν οδηγούσες. Τότε που η δύναμη πήγαινε μόνο πίσω.

Να γράψω κι άλλα; Μάλλον καλύτερα να δείτε το βίντεο με την 037 να...στανιάρετε.

Annotation 2020 03 14 001000

Ο Stig κάνει βόλτα με ένα Atom 4. Βάλτε δυνατά τον ήχο, κάντε το full screen και ονειρευτείτε...

Τα λόγια είναι περιττά (όπως λέει και η Μαρινέλλα)

Annotation 2020 02 28 022041

Υποθέτουμε δε θα περιμένετε να διαβάσετε το κείμενο για να μάθετε τον νικητή. 

Η McLaren είναι ένα "κανονικό" υπεραυτοκίνητο ενώ το ( όχι η; ) VW φτιάχτηκε για να κατακτήσει την κορυφή του Pikes Peak

Οπότε κάντε ένα κλικ στην εικόνα για να "φύγει" το video!

Coronavirus

Καθώς περνάνε οι μέρες και τα κρούσματα γύρω από την Ελλάδα αυξάνονται είναι λογικό παράλληλα να αυξάνεται και η ανησυχία στη χώρα μας .

Όπως σε κάθε τέτοια περίπτωση το πιο βασικό είναι η σωστή ενημέρωση. Για όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τους κορονοϊούς, το πόσο επικίνδυνος (και για ποιους) είναι ο Covid-19 καθώς και το τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατευτούμε, απαντά το κείμενο που ανεβάσαμε στο “αδερφό” Παρατύπως.

Τι είναι οι κορονοϊοί;

Best motoring 1

Το Grand Tourismo το ξέρουμε όλοι μας, αλλά γνωρίζετε πως υπήρξε μια εκπομπή στην Ιαπωνική τηλεόραση που ήταν σε μεγάλο μέρος της ακριβώς αυτό; Ειδικά στο κομμάτι όπου στην ίδια πίστα βρίσκονταν εντελώς άσχετα μεταξύ τους οχήματα. Πόσο άσχετα;

Όσο μια ντουζίνα από K-Cars (εκείνα τα πολύ μικρά γιαπωνέζικα) κόντρα σε ένα Toyota Rav-4, ένα Toyota Estima και ένα Honda Oddysey. Τα δύο τελευταία δεν τα είδαμε στα μέρη μας (εκτός αν εσείς θυμάστε το Toyota Previa, το άλλο όνομα του Estima).

20151204 151233 resize resize

Εντάξει, να το καταλάβουμε ότι κάποιοι οδηγοί θέλουν να βελτιώσουν το όχημά τους. Να το κάνουν πιο γρήγορο; Πιο όμορφο; Πιο trendy; Πιο σπορ;

Να το κάνουν κάπως αλλιώς ρε αδερφέ, προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους. Στο γούστο τους!

t1 1576007401

Πες πως σου αρέσουν τα pick-up. Όχι αυτά που παίζουν δίσκους, τα άλλα, τα φορτηγάκια.

Τα "Ντάτσουν" βρε!

Αλλά ταυτόχρονα σου αρέσουν οι λιμουζίνες. Πώς τα ταιριάζεις;

incar albon

Το Top-10 απο τα incar μιας χρονιάς στην F1 έχει από όλα. Προσπεράσεις, συγκρούσεις, $#%%@#$ από τους οδηγούς...

Το No1 μπορεί να θυμίζει αγώνα καρτ, πανάκριβων καρτ, αλλά εσείς προσέξτε ιδιαίτερα το No2.

Το πάτα-άσε που κάνει μέσα στις στροφές ο Russell για να τιθασεύσει την Williams που δεν πατούσε πουθενά θυμίζει τον τρόπο που κρατούσε το τούρμπο "ζεστό" ο Senna.

Σελίδα 1 από 13
Κύλιση στην Αρχή