Εικόνα επαφής
Editor
Αποστολή μηνύματος. Όλα τα πεδία με (*) απαιτείται να είναι συμπληρωμένα.
Άλλες πληροφορίες:

Το 1974 ο Κωνσταντίνος ήταν ακόμα σκέψη στο μυαλό του κ. Κατσορίδη. Την επόμενη ακριβώς χρονιά και μήνα Αύγουστο (θέλουμε να πιστεύουμε όχι από λάθος) ερχόταν στον όμορφο τούτο κόσμο.

Στην αρχή με καρότσι, μετά με ποδήλατο και... πολύ νωρίς με τιμόνι (στα γόνατα του κυρ Ηλία) είχε ήδη βρει την κλίση του προς τα τροχοφόρα. 

Λάτρευε τους αριθμούς, τη φυσική και την έκθεση κάτι που τον έφερε στο Πολυτεχνείο και τον μύησε για τα καλά στον κόσμο των υπολογιστών. 

Η αγάπη του για την αυτοκίνηση εκδηλώθηκε μέσα από ερασιτεχνικούς αγώνες καρτ και αυτοκινήτου, χαρίζοντάς του αρκετά μετάλια και κάποια κυπελάκια. Ήταν όμως η τύχη του, που του χάρισε το μεγαλύτερο δώρο μέχρι τώρα, ένα συλλεκτικό τιμόνι F1.

Κάποια στιγμή πέρσι το καλοκαίρι με έναν τρόπο μαγικό, η αγάπη και η γνώση συνδυάστηκαν ιδανικά για να δώσουν σάρκα και οστά στην ιδέα του Νικόλα. Και εγέννετο YourGear!

Ο Κωνσταντίνος θέλει να ξεπεράσει σε άρθρα το Νικόλα, να συναρμολογήσει ένα αμάξι από κιτ (για να βάλει το τιμόνι της F1) και να οδηγήσει τουλάχιστον μια φορά Ferrari.

Τέλος, ελπίζει να μείνει κοντά σας για πολλά πολλά χρόνια!

Κύλιση στην Αρχή