Εικόνα επαφής
Editor
Αποστολή μηνύματος. Όλα τα πεδία με (*) απαιτείται να είναι συμπληρωμένα.
Άλλες πληροφορίες:

Λένε πως οι παιδικές ασθένειες σε ακολουθούν για μια ζωή. Υπάρχει όμως ένα ακόμα πιο δυνατό μικρόβιο. Αυτό της Αυτοκίνησης! Σε αντίθεση ωστόσο με την ...ανεμοβλογιά, αυτό όσο πιο μικρός το κολλήσεις, τόσο πιο βαριά το περνάς!

Υπαίτιοι είναι οι «4 Τροχοί» που έφερε μαζί του το καλοκαίρι του 1977 στο χωριό Καλύβια Γυθείου Λακωνίας ο θείος Θωμάς.Ο ευρισκόμενος σε διακοπές μικρός Νικόλας λοιπόν, στα 6 του, ήρθε σε επαφή με το … Matrix και από τότε είναι εθισμένος!

Προφανώς κάτι πήγε (πολύ) στραβά και η καριέρα του δημοσιογράφου στον Ειδικό Τύπο δεν προέκυψε, ίσως γιατί ...παρασύρθηκα και έμπλεξα με την άλλη μεγάλη, και πειρατική, αγάπη. Τα ερτζιανά! Απογειώθηκα φοιτητικά από το ραδιόφωνο του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων, συνέχισα σε μικρά και μεσαία της Αθήνας, μέχρι που έπιασα λιμάνι στον Εν Λευκώ του Κώστα Καββαθά. Με το Boss έχουμε πολλές ώρες ραδιοφωνικού αέρα μαζί κι όμως, περιέργως, δεν του έδειξα ποτέ την ανάγκη μου να ασχοληθώ με τα αυτοκινητιστικά.

Μετά στρατός, καλός πολίτης, ραδιόφωνο πάλι (Alpha 98,9, Polis 88,6, Angel 88,9), διάφορα Γραφεία Τύπου αλλά και ο ...ευγενής στίβος των reality πακέτο με την επιμέλεια ύλης των δικτυακών τόπων τους...

Όλα αυτά μέχρι που ήρθε η μέρα που είδα την Αλήθεια μπροστά μου, λουσμένη στο φως και με μελωδίες Αγγέλων για υπόκρουση! Και αφού μετανόησα, δεν μου έμενε τίποτα άλλο από το να ξεκινήσω το YourGear.gr !  Κατέληξα λοιπόν εκεί από όπου πάντα ήθελα να ξεκινήσω...

Κύλιση στην Αρχή