Εικόνα επαφής
Publisher
Αποστολή μηνύματος. Όλα τα πεδία με (*) απαιτείται να είναι συμπληρωμένα.
Άλλες πληροφορίες:

Ο Κώστας μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά κατάγεται απ' τη Λαμία.Η κατά γενική ομολογία "πειραγμένη" δεξαμενή γονιδίων της περιοχής θα πρέπει να έπαιξε κάποιο ρόλο στην έμφυτη αγάπη του για το αυτοκίνητο.

Μέχρι την ηλικία των πέντε ετών ονειρευόταν να γίνει μηχανικός αυτοκινήτων αλλά η ιδέα του δεν προκάλεσε ρίγη ενθουσιασμού στο οικογενειακό περιβάλλον.
 
Μεγαλώνοντας, ήλπιζε να γίνει σχεδιαστής αυτοκινήτων, αν και ποτέ δεν κατάφερε να αποδώσει σωστά την αίσθηση του βάθους στα σκίτσα του, ενώ συχνά-πυκνά ονειρευόταν τον εαυτό του γερά ζωσμένο σε αγωνιστικά μπάκετ να επιτυγχάνει, εννοείται, εξαιρετικές επιδόσεις!
Η κακούργα η τύχη τα 'φερε έτσι ώστε να μην ασχοληθεί επαγγελματικά με τίποτα από τα παραπάνω. Του έδωσε, όμως, πολλάκις τη δυνατότητα να εκφράσει το σαράκι του μέσα από διάφορα πληκτρολόγια και να κρατήσει μερικά πολύ ενδιαφέροντα τιμόνια [...αν και, εδώ που τα λέμε, όλα τα τιμόνια έχουν ενδιαφέρον].
 
Μέσα από τη φιλόξενη τούτη γωνιά του Διαδικτύου θα προσπαθήσει να μοιραστεί μαζί σας ιστορίες, απόψεις και προβληματισμούς του γύρω από την ευρύτερη έννοια της αυτοκίνησης, υποσχόμενος παράλληλα να διατηρήσει την ίδια όρεξη που είχε όταν, σαν παιδί, προσπαθούσε να χωθεί στη θέση του οδηγού σε οποιοδήποτε όχημα έβρισκε ξεκλείδωτο!
Κύλιση στην Αρχή