Το Grid στην Αυστραλία έχει...ζουμί!

Κατατακτήριες

Ο Hamilton έκανε έναν απίστευτο χρόνο - δείτε και το συγκλονιστικό in car του Βρετανού - και πίσω του μέχρι το 9 οι πιλότοι είναι σε δύο σετ, που ελάχιστες διαφορές έχουν.

Είναι βέβαια και το ότι ο Raikonen βρίσκεται μπροστά από τον Vettel κάτι που δεν είναι να το παίρνεις με ελαφρότητα! Όχι επειδή είναι μπροστά, αυτό έχει ξαναγίνει. Αλλά, είναι γνωστό πως ο άνθρωπος των πάγων, όταν του αρέσει το μονοθέσιο, είναι ταχύτατος. Αν κάτι του ξυνίζει, ξενερώνει και πηγαίνει πιο αργά.

Λέτε, η φετινή Ferrari να του πηγαίνει; Αν ναι, να πω από τώρα πως δύσκολα θα το πάρει το πρωτάθλημα άλλη ομάδα, φτάνει να μην τρακάρουν οι δύο πιλότοι της μεταξύ τους, όπως έγινε πέρσι στην Σιγκαπούρη!

 

Όσο για τον πρωινό αγώνα (ή μεσημεριανό αν τον δείτε σε μαγνητοσκόπηση από την ΕΡΤ) ο Bottas στην 10η θέση, μετά το καταστροφικό του λάθος στο Q3, θα δώσει θέαμα. Προστασία δε θα δώσει στον Hamilton, αν οι Ferrari κάνουν τις γνωστές εκκινήσεις τους, αν η Mercedes έχει τελικά ειδικό mode για κατατακτήριες και αν το κόλπο των Red Bull με τα λάστιχα πιάσει.

Όπως και να έχει, έχει ζουμί το Grid του πρώτου αγώνα και, λογικά, θα χορτάσουμε! Για να δείτε τις καλύτερες στιγμές από τις κατατακτήριες, κάντε κλικ στην εικόνα του άρθρου.

Last modified on Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 00:36

Κύλιση στην Αρχή