Το in-car της pole του Vettel

bahrain Vettel

Στον προηγούμενο αγώνα την pole είχε πάρει ο Hamlton όλοι μείναμε με το στόμα ανοιχτό από το πώς έστριβε το μονοθέσιο της Mercedes, σχεδόν σα να πατάει σε ράγες, ανεξάρτητα με το πόσο πατούσε το δεξί πεντάλ ο Βρετανός.

Πραγματικά, έμοιαζε σα να βλέπεις PS4, απλά με απίστευτα καλύτερα γραφικά και σε 8K τηλεόραση.

Στο δεύτερο αγώνα της F1 για το 2018, είναι η σειρά του Vettel, που εκτός που πήρε την pole με εξαιρετικά πειστικό τρόπο, ήταν και ο μόνος που κατέβηκε κάτω από το 1:28. Για τους πολύ προσεκτικούς, και μόνο με ακουστικά, πρσέξτε το πόσο οριακό είναι το πέρασμά του στην πρώτη στροφή, όπου ακούγεται ελάχιστα το σκούξιμο των ελαστικών στο τέλος του φρεναρίσματος. Ουάου... Το "φαινόμενο" επαναλαμβάνεται σχεδόν σε όλες τις κλειστές στροφές.

 

Στο βίντεο που ανέβασε η F1 στο λογαριασμό της στο Youtube βλέπουμε για μια ακόμα φορά ένα μονοθέσιο να μοιάζει να πετάει από στροφή σε στροφή, με σχεδόν εξωπραγματικό τρόπο. Η Pirelli ανακοίνωσε πως σκέφτεται να κάνει πιο "ρηχά" τα πέλματα των ελαστικών, επειδή οι ομάδες έχουν πετύχει μεγάλες ταχύτητες χωρίς ανάλογη φθορά στα ελαστικά! Το ακόμα πιο απίστευτο είναι το πάτημα του μονοθεσίου του Γερμανού ΜΕΣΑ στη στροφή.

Και από διορθώσεις; Μόνο 2-3 φορές, στην έξοδο της στροφής με το γκάζι πατημένο τέρμα, ανεξάρτητα του αν πατάει ή όχι πάνω στα κερμπ!

Δείτε το βίντεο, πατώντας πάνω στην εικόνα του άρθρου.

 

Last modified on Κυριακή, 08 Απριλίου 2018 13:37

Κύλιση στην Αρχή