"Σιγά που θα παρκάρω κανονικά"

DSC 1975

Όπως βλέπετε, δεν υπήρχε καθόλου χώρος για να παρκάρει κανονικά το Πεζώ, καθώς δε χωρούσε ούτε στα 6 μέτρα εμπρός, ούτε στα 7 μέτρα πίσω.

Οπότε, έκλεισε το πεζοδρόμιο - άλλωστε έχει χώρο όποιος θέλει να περάσει από το δρόμο! Έτσι δεν είναι; Και για να σας προλάβουμε, όχι, το κλειστό πάρκινγκ δεν είναι δικό του...

Εντύπωση μας έκανε το ότι έχει περάσει ΚΤΕΟ πρόσφατα (είναι να περάσει πάλι σε ένα χρόνο), γιατί τα ελαστικά είναι σε άθλια κατάσταση. Έχει περάσει πίσω αυτά που είχε εμπρός, τα οποία είναι τόσο φθαρμένα ώστε τα εξωτερικά τακούνια να μην έχουν σχεδόν πέλμα!

Κάτι άλλο που δε φαίνεται στη φωτό είναι το πίσω παράθυρο. όπου κάποιος που δεν είχε ξαναβάλει μεμβράνη προσπάθησε να το κάνει μόνος του, με αποτέλεσμα να γεμίσει με φούσκες αέρα. Το βλέπουμε πολύ συχνά και πιθανότατα είναι αποτέλεσμα προσφορών του Lidl με μεμβράνες που ήταν της μόδας πριν 6-7 χρόνια.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ο κοτσαδόρος, που σύμφωνα με όλους τους ΚΟΚ της τελευταίας 30ετίας τουλάχιστο, θα έπρεπε να τοποθετείται μόνο όταν είναι να ρυμουλκηθεί κάτι και όχι να μη βγαίνει ποτέ. Δεν έχουμε πιο κοντινές φωτό, αλλά με βάση την εικόνα του οχήματος όταν περάσαμε από δίπλα, μάλλον έχει πολλά χρόνια να δει κανονική συντήρηση.

 

 

Last modified on Τετάρτη, 02 Μαϊος 2018 20:26

Κύλιση στην Αρχή