Ο Edd China επιστρέφει με νέα εκπομπή στο YouTube!

maxresdefault

Πριν από ένα χρόνο γράφαμε για την αποχώρηση του Edd China από το Wheeler Dealers, γιατί δεν του άρεσε η κατεύθυνση που έπαιρνε η σειρά, μετά την αγορά της από άλλη εταιρία παραγωγής. Σύμφωνα με αυτά που είπε τότε, η εκπομή θα γινόταν ακόμα περισσότερο σόου αγοραπωλησίας και θα έριχνε μικρότερο βάρος στις επιστευές και τις συμβουλές για τους "μηχανικούς του σαββατοκύριακου".

Δεδομένου ότι αυτό ήταν το κομμάτι του Edd China, προφανώς αποφάσισε να μην κάνει τον ...καραγκιόζη. Άλλωστε ο ίδιος διαφημίζεται μέσα από τη σειρά και δεν τον συνέφερε ούτε επαγγελματικά.

Παρακολουθήσαμε στο κανάλι του στο YouTube το πόσο δυσκολεύτηκε να ...πάρει πίσω τα εργαλεία του από την εταιρία παραγωγής, καθώς και τις απαντήσεις στις ερωτήσεις του κοινού. Παράλληλα συχνά ανέφερε ότι θα κάνει κάτι νέο για το YouTube.

Edd Chinas Garage Revival resize

Η ώρα ήρθε! Το νέο σόου του ονομάζεται Edd China's Garage Revival και, από ότι είδαμε στο πρώτο επεισόδιο, ο ίδιος ο Edd θα πηγαίνει σε έναν τηλεθεατή του για να τον βοηθήσει να ολοκληρώσει την επισκευή ή αποκατάσταση του 4τροχου project που έχει στο γκαράζ του.

Στο πρώτο επεισόδιο που ανέβηκε μόλις προχτές, ο Edd ταξιδεύει στη Νορβηγία για να βοηθήσει έναν μπαμπά να συμμαζέψει ένα Gold GTi MKI μετατρέποντάς το σε 16βάλβιδο και τοποθετώντας...καρμπιρατέρ.

Γιατί; Γιατί who cares για την κατανάλωση και την απόλυτη απόδοση όταν έτσι έχεις ακόμα πιο ωραίο ήχο;

Δείτε το πρώτο επεισόδιο κάνοντας κλικ στην εικόνα που ακολουθεί.

Edd Chinas Garage Revival pilot resize

Last modified on Πέμπτη, 03 Μαΐου 2018 12:03

Κύλιση στην Αρχή