Αυτή η Lamborghini έχει την ευχή του Θεού!

Πάπας 3

Και θα αγοράσετε ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο, και θα κάνετε καλό στους συνανθρώπους σας και θα έχετε την ευχή του Πάπα κάθε φορά που θα πατάτε το γκάζι. Μιλάμε για μια λευκή με χρυσά φιλέτα πισωκίνητη Huracan την οποία είχε δώσει η  Lamborghini στον Πάπα τον Νοέμβριο που μας πέρασε. Εννοείται πως ο ίδιος ο Παναγιώτατος έχει διαλέξει το χρώμα ώστε να …φορούν τα ίδια.

 

Πάπας 2

Δεδομένου ότι έχει αυτοκίνητο και, όπως και να το πεις, τι να την κάνει την Lambo ο Πάπας, γνωρίζαμε ήδη πως τον Μάιο θα έβγαινε σε δημοπρασία.

Ε, αυτή η ώρα ήρθε! Την όλη διαδικασία έχει αναλάβει ο Οίκος Sotheby’s και θα βγει σε δημοπρασία στις 12 Μάϊου με τον αριθμό 161. Αν το αγοράζατε καινούριο θα σας κόστιζε γύρω στα 170.000 ευρώ, αλλά όπως φαντάζεστε, το …ευλογημένο υπεραυτοκίνητο έχει μια υπεραξία καθώς και με μηδενικά χιλιόμετρα είναι, και το έχει αγγίξει ο ίδιος ο Πάπας.

Για την ακρίβεια, όχι απλά το έχει αγγίξει αλλά το έχει υπογράψει κιόλας! Μόνο με στεγνό καθάρισμα θα το πλένει όποιος το αγοράσει…

Πάπας 2

Με άλλα λόγια, αν ενδιαφέρεστε ετοιμαστείτε να ξηλωθείτε!

Τα έσοδα θα πάνε κατά 70% στην πόλη του Neneveh στο Ιράκ που έχει χτυπηθεί από τον ISIS και τα υπόλοιπα ως εξής: 10% στην οργάνωση ‘Amici per il Centrafrica Onlus’, 10% στο Groupe International Chirurgiens Amis de la Main (οτιδήποτε κι αν σημαίνει αυτό) και το τελευταίο 10% στο Pope John XXIII Community Association.

Last modified on Πέμπτη, 10 Μαϊος 2018 01:13

Κύλιση στην Αρχή