Ο πρώτος λόγος στον Ricciardo;

Monaco

Ήρθε το σαββατοκύριακο του πλέον γνωστού αγώνα σε όλο το καλεντάρι της F1 - το GP του Μονακό. Ακόμα κι αν δεν έχει κάποιος ιδέα από μηχανοκίνητο αθλητισμό, το Μονακό το γνωρίζει!

Φέτος μοιάζει να το γνωρίζουν καλύτερα από όλους οι Red Bull και συγκεκριμένα ο Ricciardo, γιατί ο μικρός Ολλανδός έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο, επιβεβαιώνοντας πως το θέμα του δεν είναι στο ταλέντο, αλλά στο μυαλό...

Το ότι ο Ricciardo με την Red Bull είναι στην κορυφή στα FP1 και FP2 δεν είναι κάτι που δεν το περιμέναμε, καθώς τα μονοθέσια με τα φτερά είναι τα πιο "κοντά" στο grid, γεγονός που τους δίνει τεράστιο πλεονέκτημα σε αυτή την πίστα. Όπως θα τους δώσει αργότερα στη χρονιά και στην Ουγγαρία.

Από τα "αστεία" παραλειπόμενα είναι το ότι σταμάτησε το FP2 γιατί ένα...καπάκι δεν πατούσε σωστά. Το έβλεπα και θυμόμουν τον ταλαίπωρο τον Bariccelo πριν κάποια χρόνια να περνάει πάνω από ένα χαλαρό καπάκι και η αεροδυναμική της Williams να το ...τραβάει προς τα πάνω. Θα είχε πλάκα, αν δεν ήταν επικίνδυνο.

Κάτι άλλο που αξίζει να παρατηρήσετε, είναι το πόσο χαμογελάει ο Rosberg όταν μπαίνει με "πολιτικά" στο μονοθέσιο της Mercedes. Βρε, λέτε να του έλειψε;

Πατώντας στη δεξιά εικόνα θα πάτε στο FP2 και στην αριστερή στο FP1.

FP1 Monaco resizeFP2 Monaco resize

 

Last modified on Σάββατο, 26 Μαΐου 2018 10:24

Κύλιση στην Αρχή