Ένας τυχερός άνθρωπος...

300 sl 2 resize

Τον Nico Rosberg δεν τον συμπάθησα ποτέ ως οδηγό. Αυτό το ξέρουν όλοι όσοι με γνωρίζουν! Αλλά, από όταν άφησε την F1 και άρχισε να ανεβάζει βιντεάκια στο YouTube, έχει αλλάξει όλη του η εικόνα.

Κι αφού το έπαθα εγώ, μάλλον θα το έχουν πάθει κι άλλοι...

 

Τα λέω αυτά γιατί στο σημερινό βίντεο που ανέβηκε αρχές Μαϊου, βλέπεις έναν ευτυχισμένο άνθρωπο που ευχαριστιέται τα λεφτά του, όπως πρέπει. Και πώς πρέπει;

Αγοράζοντας για παράδειγμα μια Mercedes 300 SL. Όχι όμως απλά αγοράζοντας. 

300 sl 4 resize

Το επισημαίνω γιατί πολλοί αποκτούν τέτοια κλασικά οχήματα και μετά τα βάζουν σε σαλόνια και showrooms. Όμως ο Nico Rosberg το βγάζει βόλτα στους δρόμους του Monaco. Το βγάζει και ανεβάζει 6000 στροφές, τα λάστιχα σκούζουν και έχει ένα χαμόγελο απ' άκρη σ' άκρη. Τον χαίρομαι ρε παιδί μου!

Κάπου εδώ θα πρέπει να διευκρινίσω ότι είμαι ερωτευμένος χρόνια με την 300 SL. Τι ερωτευμένος, πεθαίνω για αυτήν! Το έπαθα την πρώτη φορά που την είδα στην κλασική ταινία "Ασανσέρ για δολοφόνους", ένα σινεφίλ γαλλικό φιλμ νουάρ του 1958.

Η Mercedes 300 SL ήταν για πολλούς το πρώτο supercar, αλλά πέρα από αυτό, είναι τόσο όμορφη και τόσο διαχρονική που την κοιτάς και δεν φαίνεται η ηλικία της.

300 sl 3 resize

Αυτό που μου αρέσει όμως είναι που βλέπω στα μάτια του Rosberg την ίδια αγάπη, το ίδιο πάθος. Εγώ δε θα βγάλω ποτέ αρκετά λεφτά για να την αποκτήσω και η μόνη εμπειρία που θα έχω με αυτήν θα είναι στο Playstation (είναι μεγάλο μανίκι να την "οδηγήσεις" στον Νίρμπουργκρινγκ, να ξέρετε. Πατάει όπως περιμένεις από ένα δυνατό πισωκίνητο του '50. Δηλαδή...άστα).

Ο Nico όμως έχει τα λεφτά, την πήρε και την χαίρεται! Και φωνάζει στον εμπρός του να φύγει για να πατήσει το γκάζι. Όπως Ελλάδα δηλαδή...

Δείτε το βίντεο και αν δεν την έχετε δει-ακούσει ποτέ, θα την λατρέψετε! Όπως πάντα, κάντε κλικ στην εικόνα που ακολουθεί.

300 sl resize

 

Last modified on Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018 09:41

Κύλιση στην Αρχή