Δίγλωσση και σέξυ παρουσιάστρια. Α, και ένα MX-5

Jenny Scordamaglia 2 resize

Είναι από εκείνες τις στιγμές που ανακαλύπτεις κατά λάθος κάτι εντελώς διαφορετικό στο YouTube. Εμείς για εγκατάσταση ταμπλέτας σε MX-5 ψάχναμε, η Jenny Scordamaglia μας προέκυψε.

Το review δεν λέει και πολλά, αν και έχει πολλές πληροφορίες. Κυρίως όμως κοιτάς το απύθμενο ντεκολτέ της παρουσιάστριας. Κάτι που δεν το βρίσκουμε καθόλου κακό!

Υποθέτουμε πως δε σας χαλάει...

Η Jenny έχει πάντως μια αδυναμία στα ντεκολτέ, τα ανοιχτά πουκάμισα και τις μπλούζες με V ως τον αφαλό - κάτι που ένα απλό google search το κάνει ξεκάθαρο. Παράλληλα της αρέσουν τα αυτοκίνητα, παρότι έχει εμπειρία μόνο από αυτόματα κιβώτια. Αλλά ούτε αυτό πειράζει γιατί, όπως όλοι ξέρουμε, τα χειροκίνητα κιβώτια είναι για άντρες!

Κατά τα άλλα, το μοναδικό της παρουσίασης του MX-5 είναι ότι, όπως θα περίμενες από μια γυναίκα, παρατηρεί όλα εκείνα που δεν είχες δει ποτέ. Πού είναι οι ποτηροθήκες, πόσες θέσεις έχουν τα θερμαινόμενα καθίσματα κλπ.

Της δίνουμε πόντους γιατί καταφέρνει να κλείσει την οροφή εν κινήσει με το ένα χέρι, χωρίς καν να ζοριστεί ! Α, και την ανοίγει μετά. Εξτρά πόντους γιατί το κάνει με μισάνοιχτο πουκάμισο και με σορτσάκι στο όριο του να χαρακτηριστεί εσώρουχο...

Το άλλο χαρακτηριστικό είναι πως, κάθε τι που λέει στα αγγλικά, το λέει μετά στα ισπανικά. Αυτό το τελευταίο, το βρήκαμε ακόμα πιο σέξυ.

Δείτε το ...δροσιστικό αυτό βίντεο κάνοντας κλικ στην επόμενη εικόνα!

Jenny Scordamaglia 1 resize

Last modified on Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 15:54

Κύλιση στην Αρχή