Τζιπ και έξοδος πάρκινγκ μετρό. Ταιριάζουν...

20170403 135846 upload

Το θέμα είναι να κάνεις ό,τι θέλεις. Πρέπει να παρκάρεις και θα το βάλεις όπου γουστάρεις. Εντάξει;

Ακόμα και πάνω στην έξοδο του πάρκινγκ στο μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι. Άλλωστε δίπλα σου ένα άλλο ανθρωποειδές έχει ήδη παρκάρει με τον ίδιο τρόπο το τζιποειδές του, κλείνοντας τη μία από τις δύο εξόδους (εκεί έχει μία για είσοδο και δύο για έξοδο)

 

Εσύ δεν έχεις καν πινακίδες, οδηγείς Μερσεντέ (το χειρότερο που έφτιαξαν ποτέ, αλλά δε σε απασχολεί), σιγά μη στο σηκώσουν. Και βέβαια, δεν μπορείς να φας κλήση ΕΣΥ.

Όχι ότι τρώει κανείς το ροζ χαρτάκι σε εκείνο το σημείο. Κάθε μέρα περνάμε από εκεί, σπάνια έχουμε δει κλήσεις σε όσους παρκάρουν στο δρόμο πριν το Μετρό και ποτέ σε όσους το αφήνουν στην έξοδο του πάρκινγκ. Έχει κατανόηση η Τροχαία φαίνεται για το mentality του οδηγού τζιπ, που βλέπει τα πεζοδρόμια σαν εξτρά χώρους στάθμευσης επειδή μπορεί να τα καβαλήσει (πιο) εύκολα!

Εδώ όντως το παρκάρισμα έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Πρέπει να περάσεις ολόκληρη νησίδα πριν το βάλεις εκείς που θέλεις ΕΣΥ. Μπράβο!

Επειδή δε θέλουμε να λέτε ότι είμαστε...σεξιστές και βάζουμε μόνο γυναίκες οδηγούς σε αυτή την ενότητα, τον (ή την) οδηγό του Terios δεν είδαμε, είδαμε όμως τον 60άρη που καβάλησε με τη μερσεντάρα του ό,τι βρήκε μπροστά του. Το σημείο είναι ακριβώς στην είσοδο-έξοδο και ο τύπος δεν μπήκε καν μέσα στο πάρκινγκ (που είχε αρκετές θέσεις). Απλά το έβαλε εκεί, όπως ήρθε.

Σιγά μην ψάχνει.

Last modified on Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 12:48

Κύλιση στην Αρχή