Καράβια βγήκαν στη στεριά

Bentrley 2

"Καράβια βγήκαν στη στεριά και πιάσανε τα όρη" λέει το τραγούδι, και νομίζουμε ότι ο στίχος ταιριάζει γάντι στη Bentley Bentaya.

Με μήκος πάνω από 5 μέτρα ...ύψος 1,74, δεν είναι καν ένα απλό SUV. Μάλλον με φορτηγό μοιάζει. Τι δουλειά έχει όμως στο Pikes Pieak;

Τι άλλο, από το να κάνει νέο ρεκόρ για SUV. Όσο νόημα έχει αυτό, φυσικά...

 

Bentrley 3

Το μεγαθήριο, που είναι βασισμένο στο πάτωμα που μας έχει δώσει τα Audi Q7, Q8, τις Lamborghini Urus, Porsche Cayenne αλλά και το ταπεινό Volkswagen Touareg, δοκίμασε την τύχη του πάνω από τα σύννεφα και έριξε το ρεκόρ πιο γρήγορης ανάβασης με SUV κατά σχεδόν δύο λεπτά!

Αν έχετε να δώσετε τα 400.000 ευρώ που κάνει στην Ελλάδα (με τον λιτό εξοπλισμό) για να το πάρετε, θα μπορείτε να λέτε πως έχετε έναν νικητή στο γκαράζ της βίλας σας, δίπλα στο ελικόπτερο που σας πηγαίνει στο γιοτ σας.

Αν έχετε να δώσετε κάτι παραπάνω, η Bentley ανακοίνωσε πως θα βγάλει και μια ειδική έκδοση σε μόλις 10 αντίτυπα με την ίδια ακριβώς ανάρτηση και άλλες αλλαγές που χρειάστηκαν για να κάνει 10.49.902 στο δρόμο για την κορυφή του Pikes Peak.

Οι άλλοι που δεν πρόκειται ποτέ να την οδηγήσουμε παρά μόνο στο Playstation, μπορούμε να δούμε το incar, πατώντας στην εικόνα.

Bentrley 1

 

 

Last modified on Κυριακή, 01 Ιουλίου 2018 00:04

Κύλιση στην Αρχή