Είδες οι θύρες;

HLEKTR

Έκλεισαν οι θύρες στο Μετρό και τον «Ηλεκτρικό», ανοίγει μόνο η εμπρός θύρα για επιβίβαση στα λεωφορεία και ως δια μαγείας ανέβηκαν τα έσοδα!

140.000 εισιτήρια τη μέρα εκδίδονται στα αστικά μέσα σταθερής τροχιάς αντί για 70.000 ενώ στα λεωφορεία η αύξηση έφτασε το…30%.

Είχαμε τόσους τζαμπατζήδες τελικά;

Ο ΟΑΣΑ περιμένει επιπλέον έσοδα κατά 60 εκατομμύρια ευρώ για το 2018 σε σχέση με πέρσι, μέρος των οποίων έχει να κάνει και με τα πλαστά εισιτήρια που κυκλοφορούσαν παλαιότερα.

Αλλάξαν όμως οι συνήθειές μας και στις μηνιαίες κάρτες, καθώς πριν υπήρχαν περίπου 250.000 ενώ τώρα οι απρόσωπες και προσοποποιημένες κάρτες έφτασαν το 1.180.000. Παράλληλα πολλοί επιβάτες επιλέγουν να αγοράσουν τα εισιτήριο 10 διαδρομών που δίνει δώρο άλλη μία.

Λες να γίναμε Ευρώπη;

Πάντως να παρατηρήσουμε πως τα νέα εκδοτήρια μπορεί να τα συνηθίσαμε (όχι όλες οι ηλικίες βέβαια…) αλλά παραμένουν απαράδεκτα αργά σε όλη τη διαδικασία. Ίσως ένας επαναπρογραμματισμός με τις πιο συχνές επιλογές στην πρώτη σελίδα του μενού να διευκολύνει την κατάσταση, αν και το σημαντικότερο πρόβλημα είναι στην καθυστέρηση του συστήματος να εκδώσει απόδειξη.

Θα μας πείτε, ποιος περιμένει να την πάρει, και θα έχετε δίκιο, όμως αυτή η καθυστέρηση περνάει στον επόμενο επιβάτη που περιμένει μέχρι και 20 δευτερόλεπτα μέχρι να επανέλθει η οθόνη στο αρχικό μενού.

Last modified on Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 23:57

Κύλιση στην Αρχή