Γύρω γύρω όλοι και στο τέλος pole ο Hamilton

Hamilton κατατακτήριες Αυστραλία

Τελικά η Mercedes δεν έπαιζε κρυφτό. Δυστυχώς για τους φίλους της Ferrari, ούτε και η ιταλική ομάδα. Έτσι οι Γερμανοί έκαναν το 1-2, ο Vettel αρκετά πιο πίσω έχοντας δίπλα του τον Verstappen - και τον υπέροχο (συγκριτικά...) ήχο του κινητήρα της Honda!

Μεγάλη έκπληξη ο Nando Noris που θα εκκινήσει 8ος με την McLaren (τι να σκέφτεται άραγε ο Alonso;) και ακόμα μεγαλύτερη η απίστευτα χάλια επίδοση των Williams.

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ήταν η μόνη ομάδα που έκανε χειρότερο χρόνο από πέρσι...

 

shoes australia

Μετά το ...φωτογραφικό διάλειμα για τα παπούτσια του Riciardo, ας επιστρέψουμε στη Williams όπου τώρα μόλις λένε πως ανακάλυψαν ένα βασικό λάθος στο σχεδιασμό του φετινού μονοθεσίου, που θα χρειαστεί όμως καιρός για να το αλλάξουν. Να μαντέψω, μέχρι να πατήσουμε Ευρώπη; Χάλια, μαύρα χάλια.

Αυτό που βλέπει κανείς είναι πως οι διαφορές ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες και τις μεσαίες έχουν μικρύνει. Μένει να δούμε αν οι αλλαγές στην αεροδυναμική θα λειτουργήσουν, οπότε θα δούμε προσπεράσματα και, αν οι πρώτοι κάνουν λάθη, θα τα πληρώσουν. 

Ας δούμε και πώς θα δουλέψει αυτός ο εξτρά βαθμός για τον ταχύτερο γύρο, καθώς και οι νέες γόμες της Pirelli.

Κατατακτήριες Αυστραλία

Όσο για τον Hamilton τώρα, τον βλέπουμε συγκρατημένο. Λογικό, καθώς 8 φορές είχε pole στην Μελβούρνη, αλλά μόνο τις δύο έχει πάρει τη νίκη.

Επίσης, οι Ferrari είχαν δείξει πολύ καλύτερο ρυθμό στις προσομοιώσεις αγώνα στο FP2 σε σχέση με τo FP3. Για να δούμε το πρωί στις 7 και δέκα από την ΕΡΤ ή τον Cosmote, τι θα δούμε!

Εσείς τώρα, αν θέλετε να δείτε τις καλύτερες στιγμές από τις κατατακτήριες πατήστε στην εικόνα που ακολουθεί. Αν θέλετε να τις δείτε όλες, έχει ανέβει το video στο Web Tv της ΕΡΤ και μπορείτε να το δείτε με ένα κλικ εδώ.

F1 κατατακτήριες Αυστραλία

Last modified on Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 07:58

Κύλιση στην Αρχή