Ακυρώνονται οι κατατακτήριες στην Σουζούκα

Typhoon Hagibis 2097346

Ο τυφώνας Hagabis είναι ο λόγος που ακυρώθηκαν οι αυριανές κατατακτήριες καθώς και το FP3. Ο τυφώνας προβλέπεται να περάσει κοντά στην πίστα και η αρχή του σπορ πήρε αυτή την απόφαση για την ασφάλεια τόσο των οδηγών όσο και των θεατών.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις ο τυφώνας θα χτυπήσει την Ιαπωνία με ταχύτητες που θα φτάνουν τα 190 χιλιόμετρα την ώρα και θα θα δημιουργήσει προβλήματα όχι μόνο στην F1 αλλά και στο...rugby! Μπορεί να μην το έχουμε πάρει χαμπάρι στην Ελλάδα καθώς αυτό το άθλημα είναι γνωστό μόνο από ταινίες στα μέρη μας (και εκεί, σπάνια...) αλλά αυτές τις ημέρες στην Ιαπωνία διεξάγεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

 

Παρόμοιες αποφάσεις για τον αγώνα στην Σουζούκα είχαν παρθεί το 2004 και το 2010. Οι κατατακτήριες θα γίνουν το πρωί της Κυριακής στις 10 ώρα Ιαπωνίας. Αυτό μεταφράζεται σε ...4 τα ξημερώματα για την Ελλάδα!

Ο αγώνας θα γίνει κανονικά με την εκκίνηση να είναι στις 8:10. Και ξενύχτι, και πρωινό ξύπνημα για τους φανατικούς... Σϋμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, η πιθανότητα για βροχή την ώρα του αγώνα είναι στο 90%. 

Οι στάλες θα πέφτουν βαριές και πολλές έως πάρα πολλές και η θερμοκρασία θα είναι στους 26 βαθμούς. Δύσκολες συνθήκες!!

Κύλιση στην Αρχή