Για να πάρουμε μια... μυρωδιά από το Gp Σιγκαπούρης!

Αυτό το σαββατοκύριακο η παρέα της F1 αλλάζει ήπειρο και πάει στο μεγάλο λιμάνι της Ανατολής, την Σιγκαπούρη. Είναι ένας νυχτερινός αγώνας που, εκτός του εντυπωσιακού θεάματος των μονοθεσίων στο τεχνητό φως, μας δίνει και την δυνατότητα στα κοντινά πλάνα να βλέπουμε τα... μάτια των πιλότων, καθώς δεν έχουν τις ειδικές μεμβράνες για τον ήλιο!

Λίγα πράγματα είναι βέβαια σε κάθε αγώνα στην Σιγκαπούρη - για την ακρίβεια δύο. Το πρώτο είναι πως θα έχει ζέστη και υγρασία παρότι είναι βράδυ και το δεύτερο ότι αν δεν δούμε αυτοκίνητο ασφαλείας τουλάχιστο μία φορά, θα είναι κάτι αξιοθαύμαστο καθώς και στις 8 προηγούμενες χρονιές είχαμε ατύχημα κάπου, κάπως και σε κάποιο χρονικό σημείο...

 Σε 8 αγώνες, μόνο 3 διαφορετικοί οδηγοί έχουν δει την καρό σημαία: Οι Alonso, Vettel και Hamilton. Μετά από τις δηλώσεις του Rosberg βέβαια ότι είναι ένα GP κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Red Bull (που τις έκανε μάλλον για να πικάρει τον ομόσταυλό του...), υπάρχει ένα περιθώριο και για... τέταρτο φέτος.

Όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα δείτε τα οπτικοποιημένα στο επίσημο spoiler της F1, κάνοντας κλικ στην εικόνα που ακολουθεί.

FireShot Capture 4 Your guide to the Singapore Grand Prix http www.formula1.com en video 20

Last modified on Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 19:45

Κύλιση στην Αρχή