24 ΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ 2016 - Σα να μην πέρασε μια μέρα...

Ήταν Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015. Ο καιρός ήταν υπέροχος στο Λιμάνι της Κορίνθου και 65 πληρώματα περίμεναν την εκκίνηση του 18ου "24 Ώρες Ελλάδα".
Φέτος το καλό έγινε καλύτερο. Πόσο καλύτερο;
Ήταν και πάλι Σάββατο (15 Οκτωβρίου), ο καιρός ήταν και πάλι καλοκαιρινός, μόνο που τώρα τα πληρώματα ήταν 78 και το σκηνικό είχε μεταφερθεί κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Τόσο καλύτερο! 

Οι συμμετοχές πολλές και γνωστές. Ανάμεσά τους οι αγαπημένοι μας φίλοι και εξαίρετοι συναγωνιστές (έχει σημασία ο χαρακτηρισμός σε τέτοιους αγώνες) Κωνσταντίνος Γιαγουρτάς και Νικόλαος Αμολοχίτης, πάντα με τη βοήθεια του επίσημου χορηγού τους -την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος (aeae.gr)- συμμετείχαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τρίτο κατά σειρά διαφορετικό αυτοκίνητο. Αυτή τη φορά την τιμητική του είχε ο λευκός Σκαραβαίος, πιο όμορφος από ποτέ (βοήθησαν και τα αυτοκόλητα του Yourgear βεβαίως-βεβαίως), που άφησε με το στόμα ανοιχτό όσους δεν τον γνωρίζουν.

Οι διαδρομές του αγώνα ήταν και πάλι σοφά επιλεγμένες από τους οργανωτές και πρόσφεραν συγκινήσεις στους αγωνιζόμενους και θέαμα στους τυχερούς που παρακολούθησαν αποσπάματά του. Εμείς μοντάρουμε ένα βίντεο με In-car πλάνα από τον λευκό σκαραβαίο και θα σας το παρουσιάσουμε σύντομα. Όλες τις λεπτομέριες της διαδρομής καθώς και τα αποτελέσματα του αγώνα μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα του ΣΙΣΑ στον παρακάτω σύνδεσμο.
http://www.sisa.gr/events/1453764780/1468330104

Εμείς σας αφήνουμε να απολαύσετε τις φωτογραφίες από την εκκίνηση του αγώνα.

Last modified on Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 14:00

Κύλιση στην Αρχή