Ο Vettel γεύεται την σαμπάνια του νικητή!

Η νέα εποχή της F1 έχει και τον πρώτο της νικητή. Ο Sebastian Vettel, με μεστό τρόπο οδήγησης και καλά υπολογισμένες κινήσεις, κέρδισε εύκολα τον αγώνα της Αυστραλίας. 

Μπορεί ο Hamilton να ξεκίνησε πιο καλά, όμως ο Γερμανός πιλότος έμεινε κοντά του και όταν η Mercedes μπήκε για αλλαγή ελαστικών - μια αλλαγή που μας φάνηκε ότι έγινε πολύ νωρίς - έμεινε έξω αρκετά ώστε να τον περάσει με την ολοκλήρωση του δικού του pit-stop.

Εδώ να σημειώσουμε πως έκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονός πως ο Vettel για πολλούς γύρους ήταν στο δευτερόλεπτο πίσω από τον Hamilton, χωρίς αυτό να επηρεάζει το μονοθέσιό του - είτε στα ελαστικά είτε στις θερμοκρασίες του. Λίγη ώρα αργότερα, όταν ο Βρετανός κόλλησε πίσω από την Red Bull του Verstappen, διαμαρτυρόταν πως δεν μπορούσε να περάσει και πως είχε μεγάλη φθορά στα ελαστικά του.

 

Ίσως η Mercedes να επηρεάζεται πάρα πολύ αεροδυναμικά όταν ακολουθεί μονοθέσιο, σε σχέση με τους υπόλοιπους ανταγωνιστές.  Θα δείξει, ειδικά αν τελικά η Ferrari έχει ισάξιο ή και καλύτερο μονοθέσιο.

Κατά τα άλλα, η McLaren πάλι μια απογοήτευση, οι Force India αξιοπρεπείς και ο Massa μοιάζει να περνάει μια δεύτερη νεότητα!

Δείτε την επίσημη περίλιψη του αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί, κάνοντας κλικ στη εικόνα.

FireShot Capture 3 Vettel Wins 2017 Australian Grand Prix I Race https www.youtube.com watch

Last modified on Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017 20:22

Κύλιση στην Αρχή