Ο Edd China αφήνει το Wheeler Dealers!

Οκ, το ξέρω πως το σόου αυτό έχει φανατικούς εχθρούς, που το θεωρούν ψεύτικο, επιφανειακό και εκτός πραγματικότητας.

Συχνά λέω πως θα πρέπει να καταλάβουμε πως είναι ένα σόου, και όχι το ημερολόγιο του μπαρμπα-Βλάσση, που έχει το συνεργείο της απέναντι γωνίας! Ως τέτοιο, πρέπει να ακολουθεί κάποιους τηλεοπτικούς κανόνες.

Ναι, εννοείται πως δεν έκανε όλη τη δουλειά μόνος του ο Edd China, εννοείται πως τα αυτοκίνητα δεν τα έβρισκε μόνος του ο Mike Brewer, εννοείται πως αυτό που βλέπεις ως πώληση είναι τηλεοπτικά στημένο.

Θα πρέπει να  μην έχεις ιδέα από τηλεόραση για να πέφτεις απο τα σύννεφα. Για να μην πω κάτι πιο χοντρό... Πέρα όμως από αυτά, πολλά από τα κόλπα, ειδικά στις πρώτες "φτωχές" από προϋπολογισμό σεζόν, είναι πραγματικά και πολύ πολύ χρήσιμα!

Έτσι τουλάχιστο το έβλεπα εγώ. Σαν ένα factual πρόγραμμα που δεν το παίρνεις και 100% τοις μετρητοίς. Και, ναι, θα το πω κι εδώ ανοιχτά, όχι απλά παρακολουθώ, έχω κατεβάσει τα επεισόδια και τα ξαναβλέπω που και που για να κάνω επανάληψη. Ειδικά σε μηχανολογικά θέματα, έχω διαπιστώσει πως είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα - για να μην πω πως τα λέει πιο σωστά από τον μπαρμπα-Βλάσση που προανέφερα...

Δεκατρείς ολόκληρες σεζόν έχει τρέξει το πρόγραμμα, πυο το βρίσκεις μόνο σε συνδρομητικά μπουκέτα. Δεκατρία χρόνια δηλαδή - το διευκρινίζω γιατί το Top Gear πχ κάθε χρόνο μέτραγε δύο σεζόν.

Μετά από τόσο καιρό λοιπόν, ποιος ήταν ο λόγος που έφυγε ο Edd China από την εκπομπή; Ζήτησε περισσότερα χρήματα και δεν τα πήρε; Ήθελε να προσλάβει την κόρη του και δεν τον άφηναν;

Τίποτε από αυτά. Απλά, η νέα ιδιοκτήτρια του σόου, η Velocity, θέλησε να περιορίσει το κομμάτι της εκπομπής που δείχνει τις εργασίες (μάλλον και το "βάθος" των εργασιών).

Ο λόγος;

Το βρήκε πολύ δύσκολο να το γυρίσει! Δηλαδή, βρήκε πολύ δύσκολο να γυρίσει κάτι που υπήρχε και προβαλόταν για 13 ολόκληρα χρόνια!!! Προφανώς είναι οικονομικό το θέμα, και ο Edd το λέει ορθά κοφτά. Αυτά είδε και αποφάσισε πως δεν θέλει να τον υποβαθμίσουν, ως επαγγελματία αλλά και προσωπικότητα στην εκπομπή, οπότε πήρε το καπελάκι του,  τα δύο μέτρα ύψος του και τα ωραία χρωματιστά του γάντια, και άφησε το σόου.

Μπράβο!!

Για περισσότερα, δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ίδιου του Edd China, και με την ευκαιρία, γραφτείτε στο κανάλι του.

Αποκλείεται να χάσετε!!

Όπως πάντα, κάντε κλικ στη εικόνα!

FireShot Capture 85 Edd China on leaving Wheeler Dealers YouTub https www.youtube.com watch

 

 

 

Last modified on Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 23:37

Κύλιση στην Αρχή