Πρωί πρωί, με τη δροσούλα...GP Ιαπωνίας

Για να μη ξεχνιόμαστε, το πρωί του Σαββάτου στις 9 ώρα Ελλάδας, έχουμε τις κατατακτήριες της F1 από την πίστα της Σουζούκα, μία από τις λίγες αυθεντικές και συνεπώς «πραγματικές», στο καλεντάρι.

Τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά μοιράστηκαν ανάμεσα σε Mercedes και Ferrari, με την πρώτη κερδίζει τις εντυπώσεις (και τους χρόνους) στο FP2, σε συνθήκες που έβρεχε «παπάδες» (για να μην πούμε Μητροπολίτες). Το τι αξία έχει αυτό, θα φανεί μόνο στον αγώνα, καθώς από τα 20 μονοθέσια, πίστα «πάτησαν» τα 14, και από αυτά, μόνο 5 έκαναν τελικά ολόκληρο γύρο…

Όσο για το FP1, στην πρώτη θέση ήταν η Ferrari του Vettel, με τον Hamilton μόλις 211 χιλιοστά πίσω του. Το μετεωρολογικό δελτίο λέει πάντως πως και το FP3 αλλά και οι κατατακτήριες θα διεξαχθούν υπό βροχή, κάτι που θα ελαχιστοποιήσει το πλεονέκτημα που έχουν οι Mercedes, που έχουν πάντα περισσότερα άλογα σε αυτή τη διαδικασία,

Όλα δείχνουν πως θα έχουμε μεγάλη μάχη!

 

Κρατήστε όμως στην άκρη του μυαλού σας και πως στη Ferrari, ακόμα δεν είναι εντελώς βέβαιοι πως δε θα έχουν τα ίδια προβλήματα με την Μαλαισία. Το μόνο που ξέρουν, είναι το ποιο εξάρτημα τα προκάλεσε, με τον Vettel να το αντιμετωπίζει το προηγούμενο Σάββατο και τον, πιο άτυχο, Raikonen την Κυριακή, αλλά το γιατί έγινε σε αυτόν τον αγώνα, μένει να εξηγηθεί.

Κατά τα άλλα, στη νέα, πιο επικοινωνιακή εποχή της F1, έχουμε τη χαρά να βρίσκουμε πολλά βίντεο στο επίσημο κανάλι της στο Youtube.

Δείτε το τι έγινε στο FP1 , το FP2, κάνοντας "κλικ" πάνω τους, και μετά στην εικόνα που ακολουθεί για να δείτε τον γύρο του Ocon στην βρεγμένη Σουζούκα!

Οκόν Σουζούκα 2017

 

Last modified on Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2017 01:10

Κύλιση στην Αρχή