Γυρίζουμε

Γυρίζουμε (3)

Έτσι παρκάρει στο χωριό του...

2013 10 22 13 04 12 478

Τι σημασία έχει που δεν υπάρχει χώρος; Τι σημασία έχει που ένας γονιός με το παιδί του πρέπει να κατέβει στον δρόμο, και μάλιστα να μπει ένα μέτρο στην πορεία των αυτοκινήτων; Τι σημασία έχει που και τα άλλα αυτοκίνητα δεν χωρούν να περάσουν;

Το σημαντικό είναι να παρκάρεις τον γάιδαρό σου ακριβώς απ' έξω από εκεί που έχεις να πας.Άλλωστε, κι εσύ είσαι γάιδαρος - ή γαϊδούρα.

Είναι από εκείνες τις φορές που θες να έχεις το γνωστό αυτοκόλλητο και τσαντίζεσαι που δεν το έχεις παραγγείλει.

20191006 113401 resize

Υπάρχουν περιπτώσεις που παρκάρεις άσχημα αλλά δεν είναι εύκολο να το καταλάβεις, είτε γιατί είναι βράδυ, είτε γιατί είναι το σημείο περίεργο.

Αυτή εδώ δεν είναι τέτοια περίπτωση...Υποθέτουμε πως στο μυαλό του οδηγού το δέντρο αποτελεί προέκταση του πεζοδρομίου. Μόνο που όλοι περνάνε από εκεί, καθώς για να πας αριστερά από το δέντρο πρέπει να έχεις αυτοκίνητο με μήκος μέχρι 4,3 μέτρα

Και αν.

Βρεθήκαμε ένα όμορφο Κυριακάτικο πρωινό στην παραλία της Βάρκιζας, για να παρακολουθήσουμε το SISA Grand Prix 2017 για ιστορικά αυτοκίνητα. Βάλαμε κάμερα στο αμάξι του Κωνσταντίνου Γιαγουρτά που συμμετείχε στην κατηγορία Young Timers με το πανέμορφο λευκό Subaru Impreza GT. Χαρακτηριστική η στιγμή που δύο παιδάκια ήρθαν και ρώτησαν τον Ντίνο αν μπορούν να μπουν στη θέση του οδηγού για να βγουν φωτογραφία!

Δείτε το καλύτερο πέρασμα του "Ψηλού" στο παρακάτω βίντεο.

Κύλιση στην Αρχή