Αδιαφορία και "ωχ μωρ' αδερφάκι μου"

20191006 113401 resize

Υπάρχουν περιπτώσεις που παρκάρεις άσχημα αλλά δεν είναι εύκολο να το καταλάβεις, είτε γιατί είναι βράδυ, είτε γιατί είναι το σημείο περίεργο.

Αυτή εδώ δεν είναι τέτοια περίπτωση...Υποθέτουμε πως στο μυαλό του οδηγού το δέντρο αποτελεί προέκταση του πεζοδρομίου. Μόνο που όλοι περνάνε από εκεί, καθώς για να πας αριστερά από το δέντρο πρέπει να έχεις αυτοκίνητο με μήκος μέχρι 4,3 μέτρα

Και αν.

Θα μας πείτε, τι δουλειά έχει το δέντρο στη μέση του δρόμου; Σωστό, όμως είναι εκεί για μερικές δεκαετίες και όλοι ξέρουμε που μπορούμε και που δεν μπορούμε να παρκάρουμε. Θα έπρεπε να είναι προφανές πως εκεί ΔΕΝ το βάζεις! Αλλά και να μην ήταν, όπως είδαμε λίγο αργότερα έπιναν καφέ ακριβώς απέναντι και έβλεπαν ότι είχε δημιουργηθεί πρόβλημα με ουρές αυτοκινήτων που έκαναν μανούβρες για να στρίψουν.

Αλλά, αδιαφορία. Δείτε στην επόμενη φωτό, πόσο μακρυά από το πεζοδρόμιο το είχε βάλει. Για να μην χωράει να περάσει ούτε μηχανάκι. Και το καλύτερο; Ο οδηγός του μπλε Nissan ήταν στην ίδια παρέα. Άρα τουλάχιστο δύο οι "ωχ μωρ' αδερφάκι μου.

20191006 113337 resize

Last modified on Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 11:26

Κύλιση στην Αρχή