×

Μήνυμα

Failed loading XML... attributes construct error Couldn't find end of Start Tag rss line 1 Extra content at the end of the document

Yourgear

Yourgear

image 1

Μόλις 4 κύλινδροι και 1100 κυβικά σε ένα πλαίσιο μόνοκοκ από αλουμίνιο.

Απόλυτη ευχαρίστηση να το βλέπεις να πηγαίνει στο όριο με το πλάι...τον κινητήρα στα κόκκινα και το δεξί χέρι στον λεβιέ του κιβωτίου. Πού; Στην Laguna Seca! Με ένα κλικ στην εικόνα και αφού βάλετε τη φωνή δυνατά!

Annotation 2020 07 10 004551

Στην εποχή των διπλοσύμπλεκτων κιβωτίων, των σειριακών κιβωτίων ή ακόμα και των συμβατικών "χειροκίνητων" που υποστηρίζονται από rev matching, η τέχνη του μύτη-τακούνι πάει να ξεχαστεί - αν δεν έχει ήδη ξεχαστεί.

Ευτυχώς πού και που συναντάς ένα βίντεο να σου θυμίσει πως real men do it by hand (ή by foot στη δική μας περίπτωση).

Δείτε τον Mark Webber να κάνει έναν γύρο στο Estoril με μια Porsche Cayman 718 και το 1/4 της οθόνης να είναι αφιερωμένο στο πώς χειρίζεται μεσαίο και δεξί πεντάλ με το πόδι του. Σας υποσχόμαστε πως είναι μια σχεδόν... θεραπευτική διαδικασία!

Με ένα κλικ εδώ ή στην εικόνα.

 

tesla model y sunset

Δεν ξέρουμε αν θέλετε να αγοράσετε ένα Tesla Model Y, αλλά για κάθε περίιπτωση σας βρήκαμε ένα από τα πιο αναλυτικά video για αυτό. Και με ένα μεγάλο "συν".

Ο παρουσιαστής το έχει αγοράσει και το χρησιμοποιεί καθημερινά για δύο μήνες τώρα. Άρα θα μάθετε και τα καλά, και τα κακά...Με ένα κλικ εδώ ή στην εικόνα.ή στην εικόνα.

image 1

Ανάμεσα στα πολλά που έχει επηρεάσει ο Covid-19 είναι και το πρωτάθλημα της Formula 1. Ήδη έχουν αναβληθεί οι πρώτοι αγώνες.

Σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού η F1 αποφάσισε να δώσει δωρεάν το παιχνίδι F1 2019 στους κατόχους PS4 και XBOX για 30 ημέρες αλλά και να διοργανώσει virtual races την ίδια μέρα και ώρα που θα λάμβανε χώρα ο κανονικός αγώνας.

Annotation 2020 03 18 204704

Προχτές σας βάλαμε το πρώτο βίντεο τηλεκπαίδευσης για το Skandinavian flick. Για να συνεχίσετε την θεωρητική σας κατάρτηση, να το δεύτερο!

Άντε βρε και ....καλή επιτυχία! Το επόμενο βήμα πρέπει να το κάνετε εσείς στο playstation ή το Xbox.

Annotation 2020 03 17 012717

Ξέρετε, από τα παλιά κρασιά, τα κόκκινα (στην καρδιά). Από την εποχή που αν δεν ήσουν χεράς, δεν οδηγούσες. Τότε που η δύναμη πήγαινε μόνο πίσω.

Να γράψω κι άλλα; Μάλλον καλύτερα να δείτε το βίντεο με την 037 να...στανιάρετε.

Annotation 2020 03 14 001000

Ο Stig κάνει βόλτα με ένα Atom 4. Βάλτε δυνατά τον ήχο, κάντε το full screen και ονειρευτείτε...

Τα λόγια είναι περιττά (όπως λέει και η Μαρινέλλα)

Annotation 2020 02 28 022041

Υποθέτουμε δε θα περιμένετε να διαβάσετε το κείμενο για να μάθετε τον νικητή. 

Η McLaren είναι ένα "κανονικό" υπεραυτοκίνητο ενώ το ( όχι η; ) VW φτιάχτηκε για να κατακτήσει την κορυφή του Pikes Peak

Οπότε κάντε ένα κλικ στην εικόνα για να "φύγει" το video!

Coronavirus

Καθώς περνάνε οι μέρες και τα κρούσματα γύρω από την Ελλάδα αυξάνονται είναι λογικό παράλληλα να αυξάνεται και η ανησυχία στη χώρα μας .

Όπως σε κάθε τέτοια περίπτωση το πιο βασικό είναι η σωστή ενημέρωση. Για όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τους κορονοϊούς, το πόσο επικίνδυνος (και για ποιους) είναι ο Covid-19 καθώς και το τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατευτούμε, απαντά το κείμενο που ανεβάσαμε στο “αδερφό” Παρατύπως.

Τι είναι οι κορονοϊοί;

Best motoring 1

Το Grand Tourismo το ξέρουμε όλοι μας, αλλά γνωρίζετε πως υπήρξε μια εκπομπή στην Ιαπωνική τηλεόραση που ήταν σε μεγάλο μέρος της ακριβώς αυτό; Ειδικά στο κομμάτι όπου στην ίδια πίστα βρίσκονταν εντελώς άσχετα μεταξύ τους οχήματα. Πόσο άσχετα;

Όσο μια ντουζίνα από K-Cars (εκείνα τα πολύ μικρά γιαπωνέζικα) κόντρα σε ένα Toyota Rav-4, ένα Toyota Estima και ένα Honda Oddysey. Τα δύο τελευταία δεν τα είδαμε στα μέρη μας (εκτός αν εσείς θυμάστε το Toyota Previa, το άλλο όνομα του Estima).

Σελίδα 1 από 13
Κύλιση στην Αρχή